Loading...

خواص و فواید زنجبیل

خواص و فواید زنجبیل

خواص و فواید زنجبیل : مقاله ای کامل در مورد خواص و فواید زنجبیل

نفخ معده

  • به گزارش آکاایران: اگر همیشه نفخ می کنید توصیه می کنیم به چای خود کمی زنجبیل اضافه کنید
  • و یا اینکه یک تکه ی کوچک زنجبیل تازه و پوست کنده بجوید.
  • شما همچنین می توانید برای جلوگیری از نفخ حاصل از خوردن حبوبات یک تا دو ورقه ی
  • نازک زنجبیل تازه را به غذای حاوی این مواد اضافه کنید.
  • خواهید دید که حالت نفخ تان به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.

ترش کردن معده

  • در دوران قدیم، از این ادویه برای التیام مشکلات گوارشی استفاده می شد.
  • ترکیب شیمیاییِ گینجرول (با فرمول شیمیایی C17 H26 O4) به عنوان یک عامل کمک کننده
  • گوارشی برای انتقال غذا از مجرای دستگاه گوارشی استفاده می شود.
  • بنابراین مصرف زنجبیل به هضم غذا کمک می کند.
  • هضم بهتر غذا نیز به معنای رفلکس کمتر در طول روز است.

زخم معده

  • گیاه زنجبیل همراه با گیاهان دیگر به عنوان تقویت کننده معده و بدن، بادشکن و ضد نفخ بکار می رود.
  • همچنین پزشکان چینی جدیدا کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده است.
  • زنجبیل تازه و شربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد.
  • این گیاه برای زنانی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد تجویز شده است.
  • شربت زنجبیل برای زخم معده بسیار مفید است.
  • مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چای خوری از این شربت
  • را همراه با کمی آب بنوشند زخم معده ی آن ها پس از مدتی التیام خواهد یافت.
  • یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجیبل رنده شده تازه
  • را در داخل قوری ریخته روی آن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه
  • آنرا با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل کنید.

چای زنجبیل

  • چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تندتر می شود.
  • حتی می توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت
  • و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده کرد.
  • برای تهیه شربت زنجبیل یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت
  • عسل مخلوط کرده و در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید
  • و هر موقع خواستید مصرف کنید.

ریفلاکس معده

زنجبیل در بسیار موارد درمانی کاربرد دارد و می تواند مشکلات زیادی را درمان کند کسانی که مبتلا به ریفلاکس و برگشت غذا به داخل مری هستند می توانند از این ادویه موثر کمک بگیرند و انواع مشکلات گوارشی خود را برطرف کنند

  • بیماری ریفلاکس معده یا GERD می تواند با خوردن غذاهای داغ یا تند به طور بالقوه دردناک شود
  • زنجبیل یک ریشه گیاه است که ممکن است به عنوان چاشنی و یا به عنوان
  • یک درمان گیاهی برای حالت تهوع و یا سوء هاضمه استفاده شود
  • اگر علائم GERD شامل سوء هاضمه را دارید مصرف یک دوز متوسط زنجبیل
  • ممکن است معده شما را تسکین دهد.
  • در نهایت، تصمیم شما به استفاده از زنجبیل باید بر پاسخ بدن شما به این گیاه باشد.
  • برخی از مواد غذایی و نوشیدنی ها می تواند علائم GERD را بدتر و
  • سبب تحریک تولید اسید معده و یا شل شدن اسفنکتر تحتانی مری شود.
  • هنگامی که این اسفنکتر در زمان های نا مناسب باز شود و یا کاملا بسته نباشند
  • اسید معده و غذاهای با هضم جزئی می توانید به مری وارد و ایجاد یک
  • درد سوزشی در مرکز قفسه سینه شما بعد از غذا خوردن نمایند.

غذاهای ریفلکس آور

  • به احتمال زیاد غذاهای خاص سبب بدتر شدن رفلکس اسید در افراد با GERD می شود
  • اما واکنش از یک فرد به دیگری متفاوت استغذاهای تند و چرب، میوه های
  • خانواده مرکبات و آب میوه، گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی،
  • پیاز، شکلات، قهوه و الکل از عوامل محرک رایج برای سوزش سر دل هستند
  • نعناع، غذاهایی با طعم نعناع، فلفل سیاه و سیر اغلب با علائم GERD همراه هستند
  • اگر چه زنجبیل دارای عطر و طعم تند است ولی آن به طور معمول
  • در لیست محرک های رایج برای رفلکس اسید گنجانده نشده است (خواص و فواید زنجبیل).
  • ریشه زنجبیل به عنوان یک درمان برای شکایت های گوارشی در هند و چین استفاده می شود
  • چای زنجبیل و مکمل پودر زنجبیل می تواند به تسکین تهوع، استفراغ و یا سوء هاضمه کمک می کند.

زنجبیل و خواص آن

  • زنجبیل یک گیاه ریشه ای است که می تواند برای مقاصد دارویی استفاده شود
  • زنجبیل می تواند برای درمان تهوع استفاده شود موسسه ملی سلامت می گوید
  • از آنجا که تهوع از علائم شایع رفلکس اسید معده است مصرف زنجبیل ممکن است
  • به درمان رفلکس اسید کمک کند زنجبیل در دسترس به صورت خام در فرم ریشه
  • و یا به شکل مکمل ساخته شده در آب نبات خریداری شود فرم ریشه می تواند
  • در چای زنجبیل مورد استفاده قرار گیرد چای زنجبیل با آب و ریشه زنجبیل تهیه می شود
  • لیمو و عسل را می توان برای عطر و طعم به آن اضافه کرد
  • چای زنجبیل درمانی برای رفلکس اسید است لطفا در این زمینه با پزشک خود مشورت کنید (خواص و فواید زنجبیل).

کبد چرب

  • یکی از شیوه های کاهش جذب چربی در جریان گردش خون و اندام های داخلی گنجاندن زنجبیل در برنامه غذایی هفتگی است.
  • افرادی که در طول هفته ۲ تا ۳ بار زنجبیل استفاده می کنند،
  • می توانند از خواص درمانی آن در افزایش میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن و کاهش جذب چربی ها بهره مند شوند.
  • برای این منظور می توانید یک تکه زنجبیل را درون یک کاسه ماست رنده کرده و آن را بعد
  • از صرف وعده های غذایی میل کنید. به اعتقاد برخی از درمانگران شیوه های طبیعی درمان نوشیدن
  • دمنوش زنجبیل نیز در کنترل بیماری های کبد به ویژه کبد چرب موثر است.

نوشیدن این دمنوش می تواند به کاهش جذب چربی در اطراف کبد کمک کرده و مانع از ابتلای افراد مستعد به این بیماری شود. مصرف دمنوش زنجبیل به ویژه در وعده هایی که غذای چرب خورده اید بسیار اهمیت دارد (خواص و فواید زنجبیل).

منبع: سایت آکا ایران

درباره مهدی قنبری

سلام خدمت همه فعالین حوزه گیاهان دارویی من مهدی قنبری کارشناسی ارشد گیاهان دارویی از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. در مقطع کارشناسی از رشته باغبانی دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شده ام. مدتی به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی فعالیت داشته ام و اکنون در زمینه بازاریابی و فروش و کشت و کار گیاهان دارویی فعالیت می کنم. مطمئنا تمام اطلاعات بدست آمده از تجارب مزرعه ای و بازاری خود را با قلم خود به اطلاع شما خواهم رساند امیدوارم که مورد پسندتان واقع گردد. منتظر نظرات سازنده شما برای بهبود وضعیت سایت هستیم. باتشکر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 

پاسخ معادله زیر را وارد کنید * مهلت سه دقیقه ای معادله به اتمام رسیده، جهت دریافت معادله جدید روی دکمه کناری آن کلیک کنید.