Loading...

هل سیاه

هل سیاه

  • هل سیاه دارای عطر و بوی معطر و تازه است که در آن کامفور به راحتی قابل تشخیص است.
  • به علت روش خشک کردن سنتی که هل روی شعله های آتش خشک می شود این ادویه یک عطر و طعم دودی به خود می گیرد.
  • هل سیاه معمولا یک جایگزین برای هل های سبز است.
  • در هند، هل سیاه به عنوان ادویه بکار برده می شود و هل های سیاه و سبز اغلب به جای هم استفاده می شوند
  • و گونه های سیاه در غذاهای تند استفاده می شوند
  • در حالی که هل های سبز در غذاهای شیرین استفاده می شود.
  • هل سیاه را می توان به مقدار کم و حداکثر تا چند کپسول برای هر نفر استفاده کرد.
  • هل سیاه طعم و مزه مواد دیگر غذا را تقویت می کند.
  • غلاف ها قبل از استفاده باید کمی خرد شود اما نباید زیاد خرد شود
  • اینکار برای آزاد شدن دانه ها انجام می شود و بهتر است
  • قبل از استفاده از آنها مخصوصا هنگام استفاده از سوپ ها غلافها برداشته شوند.
  • بنابراین به طور کلی ایده بهتر این است که یک روز قبل یا حتی چند ساعت قبل از آماده سازی ظروف غذا آنها را تهیه کنید.

گونه های هل سیاه

  • گرچه تعداد متعددی از گونه های هل وجود دارد که اندازه غلافهایشان به ۲ تا ۵ سانتی متر می رسد
  • اما طعم و مزه آنها خیلی متفاون نیست.
  • از هل در غذاهای هند و نپال استفاده می شود و در مرکز و جنوب پی از دانه های هل به عنوان یکی از مواد اختیاری پنج ادویه چینی استفاده می شود و اهمیت خاصی دارند.
  • در کوه های سیچوان که در مرکز چین هل سیاه معمولا با گوشت و سایر ادویه ها استفاده می شود.
  • اصطلاح xiang liao به مخلوطی از ادویه ها اشاره می کند که برای هر دستور غذایی متفاوت است
  • و به طور معمول شامل دارچین چینی، فلفل سیجوان، هل سیاه، مقدار کمی گالانگال می باشد.
  • همچنین برخی از هل های سیاه وحشی آفریقایی (aframomum) در ماداگاسکار، سومالی و کامرون وجود دارد.
  • هل سیاه باید از ادویه grains of paradise  غرب آفریقا متکه طعم مشابهی دارند
  • و به صورت پراکنده در بازار غرب ظاهر می شود متمایز شود.

تهیه و تنظیم از هربال مارکت، نویسنده: مهدی قنبری

درباره مهدی قنبری

سلام خدمت همه فعالین حوزه گیاهان دارویی من مهدی قنبری کارشناسی ارشد گیاهان دارویی از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. در مقطع کارشناسی از رشته باغبانی دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شده ام. مدتی به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی فعالیت داشته ام و اکنون در زمینه بازاریابی و فروش و کشت و کار گیاهان دارویی فعالیت می کنم. مطمئنا تمام اطلاعات بدست آمده از تجارب مزرعه ای و بازاری خود را با قلم خود به اطلاع شما خواهم رساند امیدوارم که مورد پسندتان واقع گردد. منتظر نظرات سازنده شما برای بهبود وضعیت سایت هستیم. باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *