Loading...

انواع مختلف چای ادویه ای

انوع مختلف چای ادویه ای

انوع مختلف چای ادویه ای

انواع مختلف چای ادویه ای

انواع مختلف چای ادویه ای: استفاده از چای و ادویه با هم سابقه طولانی دارد. از قدیم که چای به عنوان دارو با گیاهان دارویی دیگر ترکیب می شد و برای خواص درمانی اش جوشانده می شد تا الان که از ادویه ها به عنوان طعم دهنده چای استفاده می شود به نظر می رسد که ادویه و چای با هم سازگاری دارند. باید همه چیز را در مورد چای ادویه ای یاد بگیرید از جمله اینکه چای ادویه ای چیست؟ کجا مصرف می شود و چگونه آنها را در خانه دم کنیم!

انوع مختلف چای ادویه ای

چای ادویه ای چیست؟

به طور کلی می توان گفت که چای ادویه ای یک نوع چای واقعی است (چایی که از camellia Sinensis ساخته می شود) که با ادوبه هایی ترکیب می شود، با ادویه ها خوابانده می شوند و یا با ادویه ها جوشانده می شوند. اصطلاح “چای ادویه ای” برخی اوقات به چای گیاهی اشاره دارد که به طور عمده از ادویه ساخته می شود (گرچه برخی از آنها با رویبوس یا گیاهان دارویی دیگر ترکیب می شوند).

انوع مختلف چای ادویه ای

انواع مختلف چای ادویه ای

ادویه ها در بیشتر چای هایی که می نوشیم قابل استفاده است بنابراین در گونه های مختلف، ادویه ها طعم بسیار متفاوتی را ایجاد می کنند. برخی از مشهورترین انوع مختلف چای ادویه ای که در دنیا وجود دارند در ادامه لیست شده اند:

  • چای ماسالا: چای ماسالا که به عنوان “chai tea”, نیز شناخته می شود یک نوع چای مشهور هندی است. این چای را می توان با یک ادویه (مانند زنجبیل) و یا با ترکیب ادویه ها آماده کرد. لطفا اودیه های چای ماسالا را بررسی کنید. اگر چه چای ماسالا در اصل یک چای هندی (شمال هند) است، اما امروزه در بسیاری از کشورهای جهان مصرف می شود.
  • چای زنجبیلی: بسیاری از چای های ادویه ای ترکیبی و چای های ادویه ای از قبل آماده شده حاوی زنجبیل هستند. زنجبیل با چای سبز، چای سیاه، چای پوئر و برخی از چای اولونگ استفاده می شود. زنجبیل به چای طعم گرم و کمی شیرین را می دهد. زنجبیل در زمان های قدیم در چای چینی استفاده می شد و حالا در چای سراسر جهان استفاده می شود.
  • چای دارچینی: دارچین معمولا برای طعم دار کردن چای سیاه استفاده می شود اما می توان آن را همراه با انواع چای های سبز، اولونگ یا چای پوئر هم استفاده کرد. دارچین دارای طعم شیرین و گرم است. به نظر می رسد که منشاء استفاده از دارچین در چای هند بوده است.
  • چای نعنا: چای نعنا از ترکیب چای و برگ های نعنا درست می شود. شما برگ های نعنا را با چای دم می کنید. چای نعنا یک نوشیدنی معروف مراکشی است که از ترکیب آب داغ، نعناع و چای سبز ساخته می شود و سراسر جهان از نوشیدن چای نعنا لذت می برند.
  • چای ادویه ای اتیوپی: اتیوپی عمدتا به خاطر فرهنگ قهوه ای که دارد شناخته شده اما دارای چند نوشیدنی چای قابل توجه نیز می باشد. چای ادویه ای اتیوپی غالبا از چای سیاه، دارچین، هل، پرتقال و عسل ساخته می شود.
  • چای ادویه ای روسی: این چای با ترکیب چای، ادویه و آب میوه ساخته می شود که معمولا چای سیاه با گل میخک، دارچین، آب آناناس، آب پرتقال و شکر ساخته می شود. این چای یک نوشیدنی مشهور در آمریکا برای کریسمس است.
  • چای ادویه ای باستانی: از ابتدای تاریخ چای در چین، تبت و لائوس، چای با گیاهان و ادویه ها ترکیب شده است. این چای شامل زنجبیل، پوست نارنج و حتی پیاز است. در برخی مناطق چای با شیر نمک و یا کره ترکیب می شود در نپال، تبت و بخش هایی از هند سنت است که نمک به چای اضافه شود.

تهیه و تنظیم

  • تهیه و تنظیم از هربال مارکت
  • انتشار این مقاله به هیچ وجه قانونی و انسانی نمی باشد
  • عنوان مقاله: انوع مختلف چای ادویه ای
  • نویسنده: مهدی قنبری

 

درباره مهدی قنبری

سلام خدمت همه فعالین حوزه گیاهان دارویی من مهدی قنبری کارشناسی ارشد گیاهان دارویی از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. در مقطع کارشناسی از رشته باغبانی دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شده ام. مدتی به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی فعالیت داشته ام و اکنون در زمینه بازاریابی و فروش و کشت و کار گیاهان دارویی فعالیت می کنم. مطمئنا تمام اطلاعات بدست آمده از تجارب مزرعه ای و بازاری خود را با قلم خود به اطلاع شما خواهم رساند امیدوارم که مورد پسندتان واقع گردد. منتظر نظرات سازنده شما برای بهبود وضعیت سایت هستیم. باتشکر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 

پاسخ معادله زیر را وارد کنید * مهلت سه دقیقه ای معادله به اتمام رسیده، جهت دریافت معادله جدید روی دکمه کناری آن کلیک کنید.