بیشتر
امروز سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶ شما در وب سایت هربال مارکت هستید

مصرف زردچوبه

مصرف زردچوبه : پیشنهاد می کنیم مصرف زردچوبه را هرگز فراموش نکنید سعی کنید آن را در غذاها و خوراکی هایتان مصرف کنید دریافت املاح و مواد معدنی موجود در آن را بدنتان دریغ نکنید چون باعث پیشگیری از بروز انواع سرطان ها در بدنتان خواهند شد

دکتر الهام اختری با بیان این که در این مطالعات به بررسی نقش زردچوبه در سلامت سلولی پرداخته شده است گفت: زردچوبه که مصرف آن در ایران بیش از هزار سال قدمت دارد، ریشه گیاه است که پس از فرآوری و تبدیل آن به پودر به غذاها به ویژه به گوشت قرمز اضافه می‌شود.

وی با بیان این که بر اساس مطالعات انجام شده، میزان شیوع سرطان در کشور در گذشته کمتر بوده که این امر به دلیل عادات غذایی مناسب بوده است، خاطرنشان کرد: مصرف زرد چوبه همراه با گوشت قرمز در کشور قدمت زیادی دارد. گوشت قرمز حاوی ماده‌ای به نام نیتروزامید است و زمانی که وارد روده می‌شود منجر به تولید مواد مضر می شود. ترکیبات موجود در افزودنی‌هایی چون زردچوبه و سماق موجب زودن این ماده از روده خواهد شد.

اختری با اشاره به اثرات زردچوبه در حفاظت از سلول‌ها، اظهار داشت: این ماده گیاهی حاوی کورکومین است که می‌تواند سلول‌ها را در جهت رشد طبیعی هدایت و از موتاسیون‌ (رشد سلولی) غیر طبیعی جلوگیری کند.

این محقق ایجاد تومورهای سرطانی را ناشی از رشد غیر طبیعی سلول‌ها دانست و ادامه داد: زردچوبه به عنوان ماده‌ای برای پیشگیری از سرطان مطرح شده و این در حالی است که امروزه به دلیل تبلیغات گسترده انواع سس‌ها، زردچوبه از سفره‌های حذف شده است.

وی به روش‌های مصرف زردچوبه اشاره و خاطر نشان کرد: گیاه زردچوبه معمولا پس از جمع آوری ریشه آن، بدون انجام مراحل شستشو وارد آسیاب‌های بزرگ صنعتی شده و پس از تبدیل به پودر، بسته بندی و راهی بازار می شود.

مجری طرح از اجرای تحقیقاتی بر روی فرآوری این ماده گیاهی در این مطالعات خبر داد و افزود: طی این مطالعات پس از شستشوی هزار کیلوگرم زردچوبه، ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم از وزن آن کم شد که نشان دهنده وجود خاک زیاد بر روی ریشه زردچوبه بوده است.

وی با تاکید بر بهتر بودن فرآوری این ماده گیاهی در خانه، گفت: بهتر است، ریشه زردچوبه خریداری شده و پس از انجام مراحل شستشو، کمی خرد و با استفاده از آسیاب‌‎های خانگی تبدیل به پودر شود.

اختری اهمیت اجرای این مطالعات را توجه بیشتر مردم به مصرف زردچوبه در غذاهای روزمره به دلیل اثرات پیشگیرانه آن در سرطان ذکر کرد و اظهار کرد: این مطالعات به صورت مقاله مروری بوده که اقدام به بررسی مقالات طب کلاسیک دوره پنج ساله از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ و آثار پزشکی تاریخی در حوزه طب سنتی شد.

turmeric-health-fact-graphic

.

مطلب چه طور بود؟
483 بازدید طب سنتی مهدی قنبری سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶ بدون دیدگاه
مهدی قنبری
این نوشته توسط مهدی قنبری ارسال شده است.تعداد نوشته ها : 257
سلام خدمت همه فعالین حوزه گیاهان دارویی من مهدی قنبری کارشناسی ارشد گیاهان دارویی از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. در مقطع کارشناسی از رشته باغبانی دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شده ام. مدتی به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی فعالیت داشته ام و اکنون در زمینه بازاریابی و فروش و کشت و کار گیاهان دارویی و همچنین تولید خشکبار طبیعی فعالیت می کنم. مطمئنا تمام اطلاعات بدست آمده از تجارب مزرعه ای و بازاری خود را با قلم خود به اطلاع شما خواهم رساند امیدوارم که مورد پسندتان واقع گردد. منتظر نظرات سازنده شما برای بهبود وضعیت سایت هستیم. باتشکر
دیدگاه خود را بنویسید
بدون دیدگاه