خواص و فواید زنجبیل

زنجبیل طب سنتی کبد چرب

خواص و فواید زنجبیل

خواص و فواید زنجبیل : مقاله ای کامل در مورد خواص و فواید زنجبیل

نفخ معده

  • به گزارش آکاایران: اگر همیشه نفخ می کنید توصیه می کنیم به چای خود کمی زنجبیل اضافه کنید
  • و یا اینکه یک تکه ی کوچک زنجبیل تازه و پوست کنده بجوید.
  • شما همچنین می توانید برای جلوگیری از نفخ حاصل از خوردن حبوبات یک تا دو ورقه ی
  • نازک زنجبیل تازه را به غذای حاوی این مواد اضافه کنید.
  • خواهید دید که حالت نفخ تان به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.

ترش کردن معده

  • در دوران قدیم، از این ادویه برای التیام مشکلات گوارشی استفاده می شد.
  • ترکیب شیمیاییِ گینجرول (با فرمول شیمیایی C17 H26 O4) به عنوان یک عامل کمک کننده
  • گوارشی برای انتقال غذا از مجرای دستگاه گوارشی استفاده می شود.
  • بنابراین مصرف زنجبیل به هضم غذا کمک می کند.
  • هضم بهتر غذا نیز به معنای رفلکس کمتر در طول روز است.

زخم معده

  • گیاه زنجبیل همراه با گیاهان دیگر به عنوان تقویت کننده معده و بدن، بادشکن و ضد نفخ بکار می رود.
  • همچنین پزشکان چینی جدیدا کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده است.
  • زنجبیل تازه و شربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد.
  • این گیاه برای زنانی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد تجویز شده است.
  • شربت زنجبیل برای زخم معده بسیار مفید است.
  • مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چای خوری از این شربت
  • را همراه با کمی آب بنوشند زخم معده ی آن ها پس از مدتی التیام خواهد یافت.
  • یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجیبل رنده شده تازه
  • را در داخل قوری ریخته روی آن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه
  • آنرا با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل کنید.

چای زنجبیل

  • چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تندتر می شود.
  • حتی می توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت
  • و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده کرد.
  • برای تهیه شربت زنجبیل یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت
  • عسل مخلوط کرده و در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید
  • و هر موقع خواستید مصرف کنید.

ریفلاکس معده

زنجبیل در بسیار موارد درمانی کاربرد دارد و می تواند مشکلات زیادی را درمان کند کسانی که مبتلا به ریفلاکس و برگشت غذا به داخل مری هستند می توانند از این ادویه موثر کمک بگیرند و انواع مشکلات گوارشی خود را برطرف کنند

  • بیماری ریفلاکس معده یا GERD می تواند با خوردن غذاهای داغ یا تند به طور بالقوه دردناک شود
  • زنجبیل یک ریشه گیاه است که ممکن است به عنوان چاشنی و یا به عنوان
  • یک درمان گیاهی برای حالت تهوع و یا سوء هاضمه استفاده شود
  • اگر علائم GERD شامل سوء هاضمه را دارید مصرف یک دوز متوسط زنجبیل
  • ممکن است معده شما را تسکین دهد.
  • در نهایت، تصمیم شما به استفاده از زنجبیل باید بر پاسخ بدن شما به این گیاه باشد.
  • برخی از مواد غذایی و نوشیدنی ها می تواند علائم GERD را بدتر و
  • سبب تحریک تولید اسید معده و یا شل شدن اسفنکتر تحتانی مری شود.
  • هنگامی که این اسفنکتر در زمان های نا مناسب باز شود و یا کاملا بسته نباشند
  • اسید معده و غذاهای با هضم جزئی می توانید به مری وارد و ایجاد یک
  • درد سوزشی در مرکز قفسه سینه شما بعد از غذا خوردن نمایند.

غذاهای ریفلکس آور

  • به احتمال زیاد غذاهای خاص سبب بدتر شدن رفلکس اسید در افراد با GERD می شود
  • اما واکنش از یک فرد به دیگری متفاوت استغذاهای تند و چرب، میوه های
  • خانواده مرکبات و آب میوه، گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی،
  • پیاز، شکلات، قهوه و الکل از عوامل محرک رایج برای سوزش سر دل هستند
  • نعناع، غذاهایی با طعم نعناع، فلفل سیاه و سیر اغلب با علائم GERD همراه هستند
  • اگر چه زنجبیل دارای عطر و طعم تند است ولی آن به طور معمول
  • در لیست محرک های رایج برای رفلکس اسید گنجانده نشده است (خواص و فواید زنجبیل).
  • ریشه زنجبیل به عنوان یک درمان برای شکایت های گوارشی در هند و چین استفاده می شود
  • چای زنجبیل و مکمل پودر زنجبیل می تواند به تسکین تهوع، استفراغ و یا سوء هاضمه کمک می کند.

زنجبیل و خواص آن

  • زنجبیل یک گیاه ریشه ای است که می تواند برای مقاصد دارویی استفاده شود
  • زنجبیل می تواند برای درمان تهوع استفاده شود موسسه ملی سلامت می گوید
  • از آنجا که تهوع از علائم شایع رفلکس اسید معده است مصرف زنجبیل ممکن است
  • به درمان رفلکس اسید کمک کند زنجبیل در دسترس به صورت خام در فرم ریشه
  • و یا به شکل مکمل ساخته شده در آب نبات خریداری شود فرم ریشه می تواند
  • در چای زنجبیل مورد استفاده قرار گیرد چای زنجبیل با آب و ریشه زنجبیل تهیه می شود
  • لیمو و عسل را می توان برای عطر و طعم به آن اضافه کرد
  • چای زنجبیل درمانی برای رفلکس اسید است لطفا در این زمینه با پزشک خود مشورت کنید (خواص و فواید زنجبیل).

کبد چرب

  • یکی از شیوه های کاهش جذب چربی در جریان گردش خون و اندام های داخلی گنجاندن زنجبیل در برنامه غذایی هفتگی است.
  • افرادی که در طول هفته 2 تا 3 بار زنجبیل استفاده می کنند،
  • می توانند از خواص درمانی آن در افزایش میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن و کاهش جذب چربی ها بهره مند شوند.
  • برای این منظور می توانید یک تکه زنجبیل را درون یک کاسه ماست رنده کرده و آن را بعد
  • از صرف وعده های غذایی میل کنید. به اعتقاد برخی از درمانگران شیوه های طبیعی درمان نوشیدن
  • دمنوش زنجبیل نیز در کنترل بیماری های کبد به ویژه کبد چرب موثر است.

نوشیدن این دمنوش می تواند به کاهش جذب چربی در اطراف کبد کمک کرده و مانع از ابتلای افراد مستعد به این بیماری شود. مصرف دمنوش زنجبیل به ویژه در وعده هایی که غذای چرب خورده اید بسیار اهمیت دارد (خواص و فواید زنجبیل).

منبع: سایت آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *