چای قرمز یا چای رویبوس

مقالات چای

"<yoastmark

چای قرمز یا چای رویبوس

چای قرمز یا چای رویبوس : آیا برایتان پیش آمده که سفارش چای قرمز داده باشید اما به جای آن به شما چای سیاه داده باشند؟ رنگ این دو چای بسیار شبیه به هم است و احتمالا دلیل خوبی برای سو استفاده فروشندگان وجود دارد. نوع چای قرمزی که برای شما سرو می شود به جایی که شما در آن زندگی می کنید بستگی دارد. اصطلاح چای قرمز دارای دو معنای بسیار متفاوت لست. در بسیاری از نقاط جهان از چای قرمز برای توصیف چای رویبوس استفاده می شود. با این حال، این نام به طور سنتی برای چای سیاه در کشورهایی مانند چین استفاده می شود. این نام دارای دو معنای متفاوت است که برای افرادی که می خواهند چای قرمز یا چای رویبوس استفاده کنند سردرگمی ایجاد می کند.

چای قرمز به عنوان چای رویبوس

در غرب، رایج ترین معنایی که برای چای قرمز یا چای رویبوس استفاده می شود رویبوس (roy-BOSS) است که در واقع یک نوع دمنوش یا تیسان است. چای قرمز یا چای رویبوس از گیاه  Aspalathus linearis بدست می آید  که به عنوان بوته قرمز شناخته می شود. این گیاه یک گیاه بومی آفریقای جنوبی است و دارای برگ های سبز و سوزنی شکل است که بعد از تخمیر به رنگ قرمز در می آید. چای قرمز یا چای رویبوس قرمز رنگ است و طعم شیرینی دارد و برخی ها می گویند مزه آن شبیه به چای سیاه است.

"<yoastmark

  • بیشتر رویبوس ها اکسیده می شوند اگر چه فرم اکسیده نشده آن (یا رویبوس های سبز) هم وجود دارد.
  • رویبوس ها به طور طبیعی بدون کافئین هستند چونکه یک چای گیاهی هستند.
  • با توجه به طعم شیرینی که رویبوس ها دارند در ترکیبات چای ماسالا استفاده می شوند.
  • طعم چای قرمز یا چای رویبوس برای چای های دسری مناسب است و غالبا با شکلات، وانیل، کارامل ترکیب می شوند.

چای قرمز یا چای رویبوس نیز دارای فوایدی برای سلامت بدن است. رویبوس نه تنها تانن های کمی دارد و بدون کافئین است بلکه آرامش بخش است و به درمان بی خوابی کمک می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. اگر به صورت طولانی استفاده شود به درمان مشکلات معده و کولیک نوزادان و همچنین درمان آلرژی ها کمک می کند و گفته می شود اگر به طور مستقیم روویبوس را به پوست اعمال کنید روند پیری پوست را کند می کند.

"<yoastmark

ریشه یابی نام چای قرمز یا چای رویبوس و چای سیاه

معنای بسیار قدیمی تری برای چای قرمز یا چای رویبوس وجود دارد که چند صد سال پیش در چین استفاده می شد که این مترادف با چای سیاهی است که مردم غرب به طور متداول از آن استفاده می کنند. Hong cha یا چای قرمز نام اصلی چای سیاه (hei cha) است. این اصطلاح در شرق مورد استفاده قرار می گیرد چونکه در چین بعضی اوقات چای ها از طریق رنگ دمنوش نامگذاری می شوند. در حالی که چای سیاه/ قرمز دارای برگ های تیره می باشد که تقریبا نزدیک به سیاه می باشند.

  • در غرب، چای ها بر اساس رنگ برگ هایشان نامگذاری می شوند بنابراین برگ چای سیاه به چای سیاه اشاره دارد.
  • در مورد چای سبز و چای سفید، رنگ برگ ها و رنگ تزریقی بسیار شبیه به هم هستند بنابراین نام آنها یکسان است.

"<yoastmark

در فرهنگ لفت یا اصطلاح شناسی چای چینی، چای سیاه (hei cha) یک نوع کاملا متفاوت از چای است که فراوری آن به وسیله تخمیر و نه اکسیداسیون انجام می شود که به عنوان ” چای تخمیری” یا ” چای سیاه” شناخته می شود و  سه سبک پایه برای آن وجود دارد: چای سیاه چائو چانگ یا Xiao Zhong، چای سیاه کنگ فو یا Gongfu و چای سیاه شکسته یا Broken.

چای سیاه/ قرمز دارای طعم شکلات، میوه ای، گلی، شیرین، زمینی است. با توجه به طعم متمایزی که چای سیاه دارد به خوبی با اکثر غذاها سازگاری دارد و آنها یک انتخاب خوب برای چای بعد از ظهر هستند.

تهیه و تنظیم

  • تهیه و تنظیم از هربال مارکت
  • انتشار این مقاله به هیچ وجه قانونی و انسانی نمی باشد
  • نویسنده: مهدی قنبری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *