بیشتر
امروز سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶ شما در وب سایت هربال مارکت هستید

ده روش استفاده از بادرنجبویه در آشپزخانه

Untitled

ده روش استفاده از بادرنجبویه در آشپزخانه: گیاه دارویی بادرنجبویه از مهمترین گیاهان دارویی دنیا می باشد که کاملا در زندگی انسانها وارد شده است و کاربردهای متفاوتی برای آن در نوشیدنی ها و خوراکی ها تعریف کرده اند که در اینجا به ده مورد بسیار شایع به صورت مختصر اشاره میکنیم. گیاه دارویی بادرنجبویه دارای عطر و طعمی شبیه به لیمو بوده و در اغلب موارد از آن به جای لیمو ترش استفاده میکنند. امروزه در دنیا آشپزی با گیاهان دارویی باعث ایجاد طعم هایی جادویی و غیر تجربه شده است که هر انسانی را برای چشیدن طعم آنها به رستورانت ها میکشاند.


لینک خرید برگ خشک بادرنجبویه به کیفیت بالا از هربی کالا


یک: طعم دهنده میوه های فریز شده با استفاده از بادرنجبویه ایده تازه ای است که خانم های خانه دار برای ایجاد فضای جدیدی در خانواده و غذاهایی که تولید میکنند استفاده میکنند. در این روش بادرنجبویه عطر و طعم لیمویی به غذا میدهد. البته این طعم در حدی نیست که باعث ترشی بیش از حد مواد غذایی گردد. اما عطر و طعم خاص بادرنجبویه کاربرد زیادی در خوش طعم کردن مواد غذایی دارد. اضافه کردن به تعداد انگشنان دست بادرنجبویه تامین کننده طعم و عطر بی نظیر لیمو می باشد. برای مثال معمولا در تابستان خلال میوه های گلابی را فریز می کنند و در زمسنان  با اضافه کردن طعم دهنده ی بادرنجبویه روزهای گرم تابستان و شهریور را تداعی میکنند.

دوم: شربت ساده یک فنجان شکر یک فنجان آب و یک فنجان برگ خشک یا فریز شده از بادرنجبویه را تهیه کنید. سپس مخلوط را به مدت یه دقیقه بجوشانید و آنرا به مدت ۳۰ دقیق به حال خود رها کنید تا طعم بادرنجبویه وارد مخلوط شود. سپس تفاله ملیس را جدا کرده و آنرا در یخجال جهت یخ زدن قرار میدهید. و از آن به عنوان چاشنی یا طعم در مصرف انواع نووشیدنی ها استفاده کنید.

Herbal-Cookery-Leaderboard-Ad-628

سوم: بادرنجبویه و مرغ بریان: دو قاشق غذا خوری برگ پودر شده بادرنجبویه را با روغن مایع مخلوط کرده و آنرا رو و زیر پوست مرغ قبل از طبخ آغشته میکنیم. این کار باعث ایجاد طعم بسیار شگفت انگیزی در گوشت مرغ شده و تداعی کننده مزه ای شبیه به ماهی دودی میباشد.

چهارم: دم نوش بادرنجبویه: بادرنجبویه که در زمانهای قدیم به اسم رزماری شناخته شده بود دارای آثار و کاربردهای فراوانی در مبارزه با سرماخوردگی و انفولانزا و بیماری های ویروسی دارد. همچنین اثرات آرامبخشی آن بسیار مورد توجه بوده است.  میتوان از برگهای تازه ملیس برا تهیه چای در تابستان و از برگهای خشک ان برای دم نوش آرامبخش در زمستان استفاده کرد.

dried

پنجم: ملیس و عسل: این محصول دقیقا شبیه محلوط عسب و نعناع است بدین صورت که یه بسته شیشه نیمه پر از برگ بادرنجویه را با عسل پر میکنید و به مدت یک ماه به حال خود می ماند. و به عنوان طعم در چای و دسر در برخی غذاها استفاده میکنید.

ششم: سالاد میوه و ماست: چند قاشق چای خوری پودر برگ بادرنجبویه خالص را به سالاد میوه اضافه میکنید تا عطر و طعم لیمویی به آن دهد بدون اینکه مزه آن را بیش از حد ترش کند. بهتر است پودر برگ بادرنجبویه را با ماست مخلوط کرده و در انواع سالاد استفاده کنید.

honey

هفتم: مرهم زخم لب: مطالعات علمی اثبات کرده است که بادرنجبویه برا درمان و التیام زخم های ایجاد شده در لب ناشی از سرماخوردگی مفید است. بدین صورت که عصاره بادرنجبویه را درون روغن بادام حل میکنیم (مخلوط میکنیم) و به کمک موم آن را به شکل کرم و مرهم در می آوریم و ان را روی تبخال و آبسه روی لب استفاده میکنیم.

هشتم: طعم دهنده شراب: نصف شیشه برگ بادرنجبویه پر کنید و بقیه آن را از شراب انگور سفید پر کنید و درب آن رت کاملا نفوذ ناپذیر کنید. بری را به مدت ۳ تا ۴ هفته در داخل کمد میگذارید. این محصول در سس سالاد، ترشی و سالسا برای ایجاد طعم لیمویی استفاده میشود.

نهم: شربت ملیس: یک نوشیدنی بسیار ساده و در عین حال خوشمزه می باشد. در این نوشیدنی یک بطری شیشه ای را تا نصف با برگهای تازه و شسته شده ملیس پر کرده و بقیه انرا با نوشیدنی های دیگری مانند شراب پر میکنید و در محل تاریکی به مدت یک ماه آن را گذاشته و هر موقع توانستید آن را هم می زنید. بعد از یک ماه برگها را جدا کرده و با اضافه کردن شکر یا هر ماده طعم دهنده دلخواه دیگری آنرا مصرف میکنید. شربت رنگ زرد روشنی به خود گرفته و میتوان آنرا به صورت یخ زده در مجالس مختلف به عنوان طعم دهنده استفاده میکنند.

cordial

دهم: ملیس و مربا: قبل از ساخت مربا مخصوصا مربای توت به کاربرد برگ بادرنجبویه در مربا فکر کنید. استفاده از تعداد انگشت شما برگ ملیس قبل از پخت و بسته بندی مربا میتوانید طعم بی نظیری به مربای خود اضافه کنید. همچنین ترکیبات ملیس در ایجاد بافت فوق العاده مربا کمک بسیاری میکند. می توان در تولید چیپس میوه، کیک و مربا چند برگ تازه یا خشک استفاده کرد و از طعم تازه آن در سفره صبحانه لذت برد. تهیه و تنظیم مهدی قنبری


لینک خرید برگ خشک بادرنجبویه به کیفیت بالا از هربی کالا


لطفا در استفاده از این مقاله حقوق هربال مارکت را زیر پا نگذارید این مقاله از سایت زندگی با فصول سال گرفته و ترجمه شده است.

.

مطلب چه طور بود؟
955 بازدید مقالات مهدی قنبری سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶ بدون دیدگاه
مهدی قنبری
این نوشته توسط مهدی قنبری ارسال شده است.تعداد نوشته ها : 257
سلام خدمت همه فعالین حوزه گیاهان دارویی من مهدی قنبری کارشناسی ارشد گیاهان دارویی از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. در مقطع کارشناسی از رشته باغبانی دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شده ام. مدتی به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی فعالیت داشته ام و اکنون در زمینه بازاریابی و فروش و کشت و کار گیاهان دارویی و همچنین تولید خشکبار طبیعی فعالیت می کنم. مطمئنا تمام اطلاعات بدست آمده از تجارب مزرعه ای و بازاری خود را با قلم خود به اطلاع شما خواهم رساند امیدوارم که مورد پسندتان واقع گردد. منتظر نظرات سازنده شما برای بهبود وضعیت سایت هستیم. باتشکر
دیدگاه خود را بنویسید
بدون دیدگاه