Loading...

چای و انواع کاربردهای آن

چای و انواع کاربردهای آن

چای و انواع کاربردهای آن

در مقاله چای و انواع کاربردهای آن به بررسی برخی چای های مشهور میپردازیم. به طور کلی می توان گفت که کلمه “چای” Tea به یک نوشیدنی گرم اشاره دارد که با جوشیدن یا دم کردن برگ های خشک گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود. همچنین ممکن است چای به صورت سرد (بدون استفاده از آب گرم) و یا چای یخ (چایی که به جای گرم بدون به صورت سرد سرو می شود) تهیه شود. کلمه “چای” همچنین ممکن است به برگ هایی اشاره داشته باشد که برای تهیه نوشیدنی چای یا خود گیاه چای اشاره داشته باشد. این برگ ها معمولا خشک می شوند و ممکن است کل برگ ها خشک شوند، فشرده شوند، شکسته شوند، خرد شوند، پودر شوند ( مانند چای سبز matcha) یا برگ ها بخار داده شوند و خشک شوند (چای فوری).

برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع چای ، گیاه چای و کشت آن، بخش کاملیا سیننسیس و تولید چای را مطالعه بفرمایید. مانند “قهوه”، کلمه چای می تواند به عنوان یک سفارش در منوی کافه یا رستوران قرار داده شود (برای مثال می توانید به پیشخدمت یا گارسون بگویید من یک فنجان چای می خواهم و خیلی زود یک فنجان چای برای نوشیدن بدست آورید). بسیاری از افراد به گیاهان دارویی که در آب گرم جوشانده می شوند به عنوان “چای گیاه دارویی” اشاره می کنند اما به صورت دقیقتر به عنوان چای تیسان شناخته می شود.

چای و انواع کاربردهای آن

“چای” همچنین ممکن است به انواع مختلف رویدادهای اجتماعی، وعده های چای و تنقلات اشاره کند. به طور مثال وعده های چای بریتانیایی وجود دارد که چای نام دارد که دارای نام های همچون چای بعد ازظهر و چای نهایی، چای کامل و چای آخر است. در انگلستان، استرالیا و نیوزیلند غذای اصلی شب معمولا به عنوان چای شناخته می شود (به طوری که حتی سبک هایی از غذا را ایجاد کرده است که حاوی چای هستند به عنوان مثال ساندویج چای). به طور مشابه در مهمانی ها برای پذیرایی چای سرو می شود ( به عنوان مثال در مهمانی های ازدواج این چای به عنوان “چای ازدواج یا چای عروسی” شناخته می وشود). گاهی اوقات چای برای اشاره به گوشت گاو استفاده می شود و چای یک کلمه عامیانه تاریخی برای گیاه ماری جوانا است. در ادامه مقاله لیست انواع چای آورده شده است.

اسامی انواع چای

چای ها انواع بسیار متنوعی دارند بعنوان مثال چای آسام، چای سیاه، چای سیلان، چای کله مورچه یا CTC، چای دسر، چای ارل گری، چای سبز، چای گیاه دارویی، چای جاسمین، چای بلومینگ یا گل چای، چای کامبوچا، چای سیاه و دودی Lapsang Souchong، چای ماسالا، چای اولونگ، چای Oriental Beauty، چای ارتدوکس، چای پوئر، چای دودی، چای اسپشیالتی، چای شیرین و چای سفید از مهمترین انواه چای در ایران و دنیا می باشد. بهتر است بدانید که تنوع چای در کشور چین بسیار زیاد می باشد و بیشتر چای دنیا از چین تامین میگردد. امیدوارم مقاله چای و انواع کاربردهای آن رضایت شما را جلب کرده باشد.

تهیه و تنظیم

تهیه و تنظیم از هربال مارکت
انتشار این مقاله به هیچ وجه قانونی نمی باشد
عنوان مقاله: چای و انواع کاربردهای آن
نویسنده: مهدی قنبری

درباره مهدی قنبری

سلام خدمت همه فعالین حوزه گیاهان دارویی من مهدی قنبری کارشناسی ارشد گیاهان دارویی از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. در مقطع کارشناسی از رشته باغبانی دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شده ام. مدتی به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی فعالیت داشته ام و اکنون در زمینه بازاریابی و فروش و کشت و کار گیاهان دارویی فعالیت می کنم. مطمئنا تمام اطلاعات بدست آمده از تجارب مزرعه ای و بازاری خود را با قلم خود به اطلاع شما خواهم رساند امیدوارم که مورد پسندتان واقع گردد. منتظر نظرات سازنده شما برای بهبود وضعیت سایت هستیم. باتشکر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 

پاسخ معادله زیر را وارد کنید * مهلت سه دقیقه ای معادله به اتمام رسیده، جهت دریافت معادله جدید روی دکمه کناری آن کلیک کنید.