Loading...

چای سبز سنچا یا Sencha

چای سبز سنچا یا Sencha

چای سبز سنچا یا Sencha

سنچا یک نوع چای ژاپنی است که هم در داخل ژاپن و هم در خارج از ژاپن به عنوان محبوبترین چای استفاده می شود. سنچا یک نوع چای سبز بخار داده شده از بوته های کوچک کاملیا سیننسیس یا Yabukita (شمال جنگل بامبو) ساخته می شود. در طول فراوری، چای به شکل سوزن رول می شوند، بخار داده می شوند، خشک می شوند، مرتب می شوند و بسته بندی می شوند. در سال های اخیر چای سنچا در چین، کره جنوبی و کشورهای دیگر تولید شده است هر چند برخی ها معتقدند که این چای براساس گیاه چای و روش های فراوری استفاده شده می توانند متفاوت باشند. با هربال مارکت همراه باشید تا چای سبز سنچا یا Sencha را به شما معرفی کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع چای بخش مقالات چای سایت هربال مارکت را مشاهده کنید.

چای سنچا چه طعمی دارد؟

سنچا عطر و طعم تازه ای دارد و طعم آن بیشتر به شکل گیاه یا علف های سبز دریایی توصیف شده است. بسته به گونه سنچا طعم های مختلفی وجود دارد و شما ممکن است به اشتباه سنچای با کیفیت پایین را خریداری کنید.

نحوه دم کردن و آماده سازی چای سنچا

در ادامه مقاله ” چای سبز سنچا یا Sencha ” روش دم کردن چای سنچا را فرا میگیریم. یک قاشق چای خوری چای سنچا برای یک فنجان آب استفاده میشود. به طور کلی چای سنچا برای دم کشیدن درجه حرارت پایین را دوست دارد بنابراین زمان دم کشیدن خیلی کوتاهی برای سنچا توصیه می شود. از زمان حدودا ۲۰ ثانیه ای شروع کنید و ببینید چه فکر می کنید. برخی از سنچاها در عرض ۱۵ ثانیه آماده می شوند در حالی که سنچاهای دیگر ۹۰ ثانیه زمان برای دم کشیدن لازم دارند. برای سنچاهای ارگانیک و با کیفیت خیلی بالا وقتی که با آب جوش یا آب نزدیک به جوش آماده می شود طعم بسیار دوست داشتنی و خوبی را ایجاد می کند.

چای سبز سنچا یا Senchaانواع چای سنچا

چند نوع مختلف از چای سبز سنچا وجود دارد که از این بین می توان به موارد زیر اشاره کرد. در ادامه مقاله ” چای سبز سنچا یا Sencha ” با ما همراه باشید.

  • چای Shincha: که به عنوان Ichiban-cha یا New Tea شناخته می شوند یک نوع چای سنچا است که در بهار برداشت می شود و نسبت به سایر گونه های سنچا دارای طعمی ظریفتر، غنی تر، شیرین تر می باشد.
  • چای Asamushi Sencha: شکل ظاهری این چای شبیه به سنچای است. تمام چای های سنچای در هنگام فراوری بخار داده می شوند اما مدت زمان پخت دادن متفاوت است. سطح بخار دادن mushi ها متفاوت است. بخار سبکتر باعث می شود عطر و طعم واضح تر، ظریف تر شود و رنگ چای نیز ملایمتر شود.
  • چای Fukamushi Sencha: برعکس طیف سنچای Asamushi می باشد. آماده سازی با حدود ۹۰ ثانیه بخار، به عنوان بخار عمیق در نظر گرفته می شود که سنچا می تواند دریافت کند. با بخارهای عمیق تر برگ های نسب به برگ های سوزنی مانند سنچای Asamushi شکننده تر خواهند شد. Fukamushi Sencha دارای عطر و طعم متفاوت و با تنوع کمتر است و وقتی که دم می شود و خشک می شود دارای رنگ غنی و تیره است. برخی ها مزه آن را به چای سبز Gyokuro ربط می دهند. مانند Bancha این چای می تواند زوج خوبی برای غذا باشد.
  • چای Chumushi Sencha: این سومین mushi از سنچاها می باشد. این چای مابین سنچای Asamushi و Fukamushi قرار گرفته و حدود یک دقیقه بخار داده می شود.
  • چای Genmaicha و Genmaimatcha: این دو نوع چای می تواند با سنچا یا Bancha آماده شود. برخی از درجات بالا حتی با Shincha آماده می شود. هر دو چای با برنج قهوه ای بو داده شده ترکیب می شوند. گاهی اوقات مغز دانه های برنج وقتی که بو داده می شوند و با Genmaicha ترکیب می شوند را popcorn tea می نامند. Genmaimatcha گونه ای از Genmaicha است که که با مقدار کمی Matcha یا سنچای پودر شده ترکیب شده است.
  • چای سنچای پودر شده: این چای را می توان به عنوان گونه ای از چای Matcha در نظر گرفت. برخلاف Matcha این چای در سایه کاشته نمی شود. این چای دارای عطر و طعم سبزیجات بهاریست و همچنین برای آشپزی با چای بدرد می خورد.
  • چای Uji Sencha: از ایالات Uji ژاپن آمده است منطقه کوچکی که با چای Matcha و Gyokuro اش شناخته می شود و به نظر می رسد چای گرانی باشد.
  • چای Shizuoka Sencha: این منطقه مورد علاقه من رای سنچا است. این چای با سنچای Asamushi و با مقداری Chumushi و سنچای Fukamushi (به خاطر رنگ تزریقی اش) ترکیب می شود. برای ازیابی بهتر چای Asamushi Sencha، این چای نسبت به مواد مونو کراپ طعم بسیار بهتر و پایدارتری را تولید می کند.
  • چایKagoshima: در Kyushu Sencha و دیگر بخش های جنوبی ژاپن مقدار کمی سنچا تولید می کنند. بسیاری از آنها عالی نیستند اما برخی از سنچاهای ارگانیک در میان آنها یافت می شود و تعداد کمی از تولید کنندگان چای در حال تلاش برای ساخت گونه های مختلف چای سنچا هستند. شما ممکن است برخای از چای های عالی را در بین چای های این منطقه پیدا کنید.

چای سبز سنچا یا Senchaاز کجا سنچا بخریم؟

سنچای ارگانیک و سنچای پودر شده ارگانیک را می توان در Yuuki Cha و به شکل چای پوئر Sencha Genmaicha و Samovar Tea Lounge’s Nishi Organic Shincha خریداری کرد.

دستورالعمل های سنچا

  • دستورالعمل Strawberry Sencha Fresca: این گونه در دستورالعمل agua fresca جایگزین آب سرد یا سنچای سرد می شود تا آنتی اکسیدان تقویت و عطر و طعم سنچای واضح و خوب شود.
  • دستورالعمل Lemon-Ginger Sencha: شما می توانید Houjicha یا Kukicha را برای آماده سازی این دستورالعمل استفاده کنید اما من آن را با سنچای ترجیح می دهم. شما می توانید این دستورالعمل را به صورت گرم یا سرد آماده کنید.
  • دستورالعمل Green Tea Vodka: این دستورالعمل یک مزه پیچیده، مرکبات و فلفلی را اضافه می کند که غیر منتظره بود اما هنوز می توان آن را با کوکتل ترکیب کرد.
  • دستورالعمل Green Tea Smoothie: این دستورالعمل مشخص نیست که چه نوع چای سبز را استفاده می کند اما سنچا بسیار خوب جواب می دهد بخصوص اگر از توت فرنگی استفاده کنید.
  • دستورالعمل Sencha Cake: سنچای پودر شده را در کیک چای سبز خود استفاده کنید.
  • دستورالعمل Green Tea Rice Soup: شما می توانید از این دستورالعمل ساده یک سوپ ساده، خوشمزه و سالم بسازید. امیدوارم مقاله ” چای سبز سنچا یا Sencha ” رضایت شما را جلب کرده باشد.

تهیه و تنظیم

  • تهیه و تنظیم از هربال مارکت
  • نویسنده دستورکاشت: مهندس قنبری
  • عنوان محصول: چای سبز سنچا یا Sencha
  • هربال مارکت را در پیج اینستاگرام دنبال کنید.
درباره مهدی قنبری

سلام خدمت همه فعالین حوزه گیاهان دارویی من مهدی قنبری کارشناسی ارشد گیاهان دارویی از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. در مقطع کارشناسی از رشته باغبانی دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شده ام. مدتی به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی فعالیت داشته ام و اکنون در زمینه بازاریابی و فروش و کشت و کار گیاهان دارویی فعالیت می کنم. مطمئنا تمام اطلاعات بدست آمده از تجارب مزرعه ای و بازاری خود را با قلم خود به اطلاع شما خواهم رساند امیدوارم که مورد پسندتان واقع گردد. منتظر نظرات سازنده شما برای بهبود وضعیت سایت هستیم. باتشکر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 

پاسخ معادله زیر را وارد کنید * مهلت سه دقیقه ای معادله به اتمام رسیده، جهت دریافت معادله جدید روی دکمه کناری آن کلیک کنید.